Sunday, 6 May 2012

Sapa pijak beg aku!!!!


 Sapa la yang buat beg aku!kalau tak puas hati face to face la!tak payah duk pijak beg aku!BITCH!kalau aku tau sapa!aku tak akan maafkan ang.ang dah buat aku naik marah!kalau aku pijak beg ang!ang marah tak??semestinya ang marah kan?!la nie aku tengah cari sapa buat beg aku!kalau aku dapat tau sapa buat beg aku!tunggu ang,aku cari sampai lubang cacing!aku tak kira ang kawan aku ka??musuh aku ka???aku tetap face to face dengan ang..ang nk minta maaf dengan aku sorry la...aku tak akan makan maaf ang dekat aku..tapi aku nak tanya la,pasai pa ampa selalu rampas kebahagiaan aku dengan semua orang??apa salah aku??kalau aku buat lawak terkasar and bla..bla..bla..aku minta maaf ok??roti lima aku sedang mencari sapa lah yang buat beg aku?!kalau ang tak mau mengaku aku tak akan halalkan semua yang aku bagi dekat ang!fullstop!

No comments:

Post a Comment

Thanks To My Blog....Harap Sudi Singgah Lagi Di Blog Saya!!!TATA!!!